Hypnose Practitioner

RIchard Bandler Amsterdam May 2015

RIchard Bandler Amsterdam May 2015

Trance is een natuurlijk fenomeen. Als je ooit opeens “wakker” bent geworden tijdens het autorijden dan heb je een tijdje in een natuurlijke trance auto gereden. Er zijn vele manieren om in trance te komen. De bekendste zijn, naast auto rijden, meditatie en hypnose. Het is verstandig om trance en hypnose goed uit elkaar te halen. Hypnose is een van de manieren waarop je mensen in trance kan brengen.

Juist omdat trance zo natuurlijk is, is hypnose ook zo gemakkelijk te leren wanneer je het op de juiste manier leert. Nu zijn er talloze langdurige hypnose opleidingen, maar juist de lengte van zo’n lange hypnose opleiding laat zien dat je daar hypnose op een verkeerde manier wordt aangeleerd. Je leert dan hypnose op basis van scripts en talloze hypnotische stappenplannen. Maar die aanpak is verkeerd en minder krachtig dan mogelijk is omdat als iemand hoort dat je een bepaald plan volgt of gebruik maakt van een script je minder natuurlijk overkomt. En dat staat een natuurlijke trance in de weg.

Nee, veel beter is het om juist je brein te trainen om zelf in staat te zijn om hypnotische procedures en hypnotische taalpatronen te gebruiken. Op die manier kan je op je eigen manier en in je eigen woorden je eigen weg vinden in plaats van de reeds lang platgewalste weg van scripts en andere onnatuurlijke hypnose te volgen.

Om hypnose op een natuurlijke manier te gebruiken, zijn er drie dingen noodzakelijk:

  1. je brein trainen om automatisch en vanzelf de juiste hypnotische taalpatronen te gebruiken;
  2. de achterliggende principes leren die alle hypnotische procedures, technieken en methoden mogelijk maken;
  3. genoeg ervaring opdoen bij hypnotiseurs van wereldklasse.

Alleen dan leer je hypnose op zo’n manier dat je het breed kan inzetten en voor talloze doeleinden kan gebruiken. Een goed voorbeeld is iemand zelf laten ervaren dat zij onder hypnose is door haar hoofd wakker te maken, maar de rest van haar lichaam in trance te laten zoals je op de volgende video ziet:

Een ander goed voorbeeld van wat voor moeilijke, ingewikkelde en ernstige zaken een hypnotiseur van wereldklasse aan kan pakken, is Tinnitus. Kevin Hogan, internationale Tinnitus expert, kent maar 4-5 hypnotiseurs in de VS die Tinnitus met hypnose kunnen aanpakken. In Nederland en België is Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij de enige die dat kan zoals je in de onderstaande video ziet:

[De hele Tinnitus hypnose sessie kan je hier online bekijken. Het resultaat kan je hier nalezen.]

Het lukt Joost van der Leij om deze goede resultaten te bereiken dankzij de natuurlijke manier van hypnotiseren zonder script en zonder vaste stappenplannen, maar in plaats daarvan de juiste hypnotische taalpatronen en begrip van de achterliggende principes die hypnose mogelijk maken. Daarnaast heeft Joost van der Leij alles wat hij kan op hypnose vlak geleerd van de beste hypnotiseur ter wereld: Richard Bandler, de bedenker van NLP.

21, 22, 23 okt 2016: Hypnose Practitioner Module I: Hypnotische taalpatronen en de basis van hypnose & trance. Je onbewustzijn wordt tijdens deze drie dagen getraind om voortaan de hypnotische taalpatronen van het Milton Model te volgen, vernoemd naar de beroemde hypnotiseur Milton Erickson. (Met Joost van der Leij.)

28, 29, 30 okt 2016 2015: Hypnose Practitioner Module II: Deep Trance Weekend. Met op dag 1 vijf hypnotische principes om mensen diep in trance te brengen. Op dag 2 verschillende hypnotische principes om te testen hoe diep iemands trance is en voor het oplossen van psycho-somatische klachten en pijn. Op dag 3 bijzondere hypnotische principes die veel opzien doen baren. (Met Joost van der Leij.)

Het tarief voor deze eenmalige en geweldige Hypnose Practitioner is 975,- euro inc. 21% BTW. Wanneer je mee wilt doen met deze fantastische hypnose opleiding en je ook op een natuurlijke manier mensen wilt leren hypnotiseren, schrijf je dan meteen in via het onderstaande formulier: