John La Valle

John La Valle

John La Valle

John La Valle is voor de afgelopen decennia Richard Bandler’s vaste co-trainer. Er zijn tal van NLP trainers die zich onterecht zo noemen, want alleen John La Valle kan aanspraak maken op die titel. Het is dus gerechtvaardigd je af te vragen waarom Richard Bandler alleen met John La Valle co-traint. Het antwoord is eenvoudig: John La Valle is een van de beste NLP trainers van de wereld. NLP is gemakkelijk om te doen, maar moeilijk om te doorgronden. Je ziet dan ook dat de meeste NLP trainers NLP prima kunnen doen, maar te weinig bagage hebben om NLP ook daadwerkelijk te begrijpen. John La Valle is hier een positieve uitzondering op. Wanneer John La Valle een NLP, NHR® of DHE® techniek uitlegt dan slaat hij nooit enig detail over. Ondanks dat ik John La Valle de afgelopen vijftien jaar gemiddeld zo’n 1 a 2 keer per jaar heb gezien, leer ik elke keer dat ik John La Valle een NLP Hypnose techniek zie doen, weer nieuwe details waar ik de volgende keer in mijn trainingen meer aandacht aan ga geven.

Stel je voor dat je, net als John La Valle, elke keer in de voetsporen van Richard Bandler moet optreden. Dat is nogal een opgave. Gelukkig kan niemand dat zo goed als John La Valle. Vandaar dat het zeer de moeite waard is om elke mogelijkheid die je hebt om met Richard Bandler en John La Valle te trainen aan te grijpen. John La Valle is gespecialiseerd op het Linguïstische gedeelte van NLP en dat betekent dat je bij hem meer en meer leert over excellente communicatie. Tegelijkertijd is John La Valle ook een zeer goede hypnotiseur en heeft hij een van de allerbeste hypnotische stemmen die er zijn.

Hoewel ik in Nederland vaak wordt vergeleken met Richard Bandler, is de werkelijkheid dat mijn manier van trainen veel meer op die van John La Valle lijkt. Hoewel ik meer van Richard Bandler heb geleerd, maar die is dan ook geniaal, heb ik qua praktisch werken en het geven van trainingen vooral zaken van John La Valle overgenomen. De reden is dat John La Valle als trainer zo secuur en nauwkeurig werkt dat je alle relevante details meekrijgt om te zorgen dat NLP, NHR® of DHE® optimaal werkt. NLP, NHR® en DHE® zijn sowieso krachtige technologieën. Tegelijkertijd geldt dat wanneer je alle details op de juiste manier inzet, zoals John La Valle doet en demonstreert, je dan het maximale uit deze methodes haalt. Kortom, met John La Valle zet je NLP, NHR® en DHE® op volle kracht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *