Altered States, Shamanic States and Basic Brain Exploration

NLP Shamanisme heet deze training in het kort. Over de training mag ik weinig zeggen van Richard Bandler omdat het vooral een training is voor avonturiers die wel een risico durven nemen. In deze drie dagen gaat Richard Bandler aan de slag om te laten zien wat voor diepe trance toestanden er allemaal mogelijk zijn wanneer je het pad volgt dat shamanen, brein onderzoekers en mensen die experimenteren met veranderende bewustzijnstoestanden hebben gevolgd.

De NLP Shamanisme training is niet voor iedereen toegankelijk. Het is nodig dat je op zijn minst ervaring hebt in NLP en/of hypnose. Dat je van jezelf weet dat je redelijk gemakkelijk in trance raakt en dat je bereid bent om diep in trance te raken. Uiteraard heb ik deze drie dagen ook zelf jaren geleden als deelnemer gedaan (en ben ik er deze keer bij om te assisteren) en ik kan zeggen dat ik tijdens deze drie dagen het diepst in trance bent geweest van alle trances waarin ik ben geweest. En dat zijn er nogal wat! Kortom, NLP Shamanisme is voor al die mensen die diep willen gaan.

Omdat Richard Bandler in de NLP Shamanisme training alleen met een select gezelschap wil werken en wij er alles aan doen om voor de NLP Shamanisme training een goede en leuke groep mensen bij elkaar te krijgen, is het nodig om eerst via een gratis en geheel vrijblijvend verkenned gesprek kennis te maken zodat we beide kunnen ontdekken of deelnemen aan de NLP Shamanisme training een goed idee is. Eventueel in combinatie met andere trainingen zoals de NLP Practitioner, de NLP Master Practitioner of NHR® indien er wat meer ervaring met NLP Hypnose nodig is. Dus mocht je eventueel mee willen doen aan deze bijzondere training, schrijf je dan met het onderstaande formulier in voor een verkennend gesprek over NLP Shamanisme:

[Update 3 november 2015: Afgelopen weekend is vooralsnog de laatste Shamanics met Richard Bandler geweest. Richard Bandler richt zich vanaf nu meer op main stream NLP. Mocht je toch interesse hebben op het gebied van NLP en magie, doe dan mee aan de NLP Magick training.]

[Update 22 maart 2017: Verder geven wij 1 keer per jaar de Mini NLP Conferentie met Frankie Sikes en daar doen we ook weer NLP sjamanisme. Voor meer informatie, zie NLP sjamanisme met Frankie Sikes.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *