Richard Bandler Amsterdam 2015

Richard Bandler Amsterdam May 2015

Richard Bandler Amsterdam May 2015

[Update 7-5-2015: Dit evenement is inderdaad een geweldig feest geworden. Mensen zijn hier super enthousiast over. Nu maken we ons op om met een groep Nederlanders en Belgen naar Neuro-Hypnotic Repatterning (NHR) te gaan in Engeland in oktober 2015.] Richard Bandler Amsterdam 2015 gaat een groot feest worden. Richard wordt begin 2015 65 jaar. Gelukkig komt hij nog een keer naar Amsterdam voor een driedaagse workshop over NLP en hypnose. Op 1, 2, en 3 mei laat Richard Bandler zien waarom hij door velen wordt beschouwd als de beste hypnotiseur van de wereld. Het thema van de Hypnose Als Toepassing van NLP workshop zijn drie geavanceerde hypnose technieken: Drug of Choice, Time Distortion en Deep Trance Identifcation omdat deze drie hypnotische procedures laten zien wat voor bijzondere dingen het brein kan onder hypnose.

In de eerste plaats het herbeleven van goede momenten van vroeger. In dit speciale geval het gebruik van genotmiddelen. Mensen denken ten onrechte dat genotmiddelen werken vanwege de stof die in het middel zit. Maar genotmiddelen werken dankzij de reactie van je lichaam op die stof. Onder hypnose is het mogelijk om het lichaam voor de gek te houden en te laten denken dat het genotmiddel aanwezig is waardoor mensen het genot weer voelen zonder het middel te hoeven gebruiken! De Drug of Choice oefening laat het beste zien hoe goed het brein in staat is om ervaringen van vroeger weer opnieuw te beleven zodat de goede momenten van vroeger weer levendig terugkomen.

In de tweede plaats is er Time Distortion. Bijna iedereen heeft het gevoel dat ieder nieuw jaar sneller voorbij gaat dan het jaar ervoor. Dat is jammer, want je krijgt steeds minder jaren. Met Time Distortion beïnvloed je met hypnose je psychologische tijdsbeleving waardoor je leert om de manier waarop je brein tijd beleeft te beïnvloeden. Daarmee kan je ervoor zorgen dat als het leven een keer saai is de tijd voorbij vliegt en wanneer het leven leuk is de tijd langzamer gaat zodat je maximaal kan genieten van de mooie momenten van het leven. Onder hypnose ervaar je eerst zelf hoe gemakkelijk het is je gevoel voor tijd positief te beïnvloeden. Na die ervaring wordt het voor je brein gemakkelijker om dat ook in de rest van je leven toe te passen.

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is vooral een educatieve tool. Als NLP beoefenaars willen we graag van andere mensen leren wanneer die mensen ergens beter in zijn dan wij. Met de Deep Trance Identification techniek gaat dit leren nog een stap verder. Normaal gesproken heb je alleen wat je ziet, hoort en voelt van de persoon waarvan je wilt leren. Je kan met hem omgaan, als hij boeken heeft geschreven zijn boeken lezen en eventueel video’s van hem bekijken, Maar je kan nooit in zijn hoofd kijken hoe het er daar aan toe gaat. Wat gelukkig wel kan is onder hypnose met de Deep Trance Identification techniek zelf ervaren hoe jouw brein denkt dat het is om die persoon te zijn. Waar je normaal gesproken alleen leert vanuit het tweede persoonperspectief als je met iemand omgaat of het derde persoonsperspectief wanneer je iemands boeken leest, CD’s beluistert of DVD’s bekijkt, kan je onder hypnose met de Deep Trance Identification techniek ervaren hoe het is om die persoon te zijn vanuit het eerste persoonsperspectief.

Richard Bandler gaat, samen met zijn vaste co-trainer John La Valle, in deze drie dagen aan de slag om alles van hypnose te demonstreren en vooral in het onbewuste van de deelnemers te installeren. Niemand ter wereld is zo goed in het installeren van slimme strategieën in het onbewustzijn als Richard Bandler. Niemand brengt mensen zo diep in trance als Richard Bandler. Met deze drie geavanceerde NLP Hypnose technieken leert je brein zeer waardevolle zaken. Omdat het met name om demonstraties en onbewuste installatie gaat hoef je geen kennis van NLP Hypnose te hebben om mee te doen. Niet alleen krijg je dan meteen deze grote voordelen zoals hierboven beschreven, maar leer je ook je eerste stappen zetten als hypnotiseur! Tegelijkertijd zorgen deze thema’s voor gevorderden ervoor dat mensen met een NLP en/of hypnose achtergrond veel leren. Richard Bandler is een meester in het onderwijzen van mensen van verschillende niveau’s tegelijkertijd. Hoewel ik al vijftien jaar Richard Bandler zo’n 1 a 2 keer per jaar meemaak wanneer ik bij zijn trainingen assisteer (in 2015 waarschijnlijk zelfs 3 a 4 keer), toch leer ik elke trainingsdag weer nieuwe dingen bij Richard Bandler omdat hij iets nooit op dezelfde manier doet. Ook John La Valle is een meester in het communiceren op verschillende niveaus tegelijkertijd zodat zowel iemand die nog niet alle ervaring van de wereld heeft als iemand die dat wel heeft, veel van hem leert. In mijn ervaring is er niemand die zo secuur alle belangrijke details van een techniek de revue laat passeren als John La Valle. Elke keer dat ik hem een NLP Hypnose techniek zie uitleggen laat hij een of meerdere details zien die ik de eerstvolgende keer in mijn training overneem.

[Update 1-2-2015: Richard Bandler heeft een gratis bonus verrassing avond in petto op de zaterdagavond. Hij wil iets speciaals doen met hypnose in de avond. Zelf heb ik ook geen idee wat dat wordt, behalve dat het in 2012 toen hij iets dergelijks ook wilde doen (maar met een andere opzet) het fantastisch werd.]

Details: Richard Bandler Amsterdam 2015

Het tarief voor de Hypnose als Toepassing van NLP workshop is 1195,- euro inc. 21% BTW. Tot 1 maart 2015 is er het vroege vogel tarief van 1075,- euro. In tegenstelling tot mijn normale trainingen kan je niet zomaar annuleren. Dat kan ik namelijk alleen als ik jouw ticket door kan spelen naar iemand anders. Maar de afgelopen tien jaar is het nog nooit onmogelijk gebleken. Oftewel vroeg bestellen is 100% veilig. Met vroeg bestellen stel je dan ook niet alleen dit lage tarief voor jezelf veilig, maar help je mij ook enorm met de organisatie van zo’n groot evenement. Er komt nogal wat bij kijken en hoe meer mensen enthousiast meedoen, hoe gemakkelijker het is om dit evenement mogelijk te maken. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kunnen we eigenlijk dat altijd probleemloos oplossen. Dus, schrijf je meteen in voor de geweldige programma op 1, 2, 3 mei 2015 in het Hilton hotel in Amsterdam waar ook de vorige editie in 2012 plaatsvond. Nog nooit heb ik mensen zo enthousiast gezien na een seminar met Richard Bandler als in 2012 in Amsterdam en dat zegt wat want wereldwijd vindt men Richard Bandler geweldig. Kortom, maak van deze unieke gelegenheid gebruik om Richard Bandler voor het eerst of nog een keer mee te maken en schrijf je in middels het onderstaande formulier:

[Update 7-5-2015: Dit evenement is reeds geweest. Het volgende geweldige evenement wordt: Neuro-Hypnotic Repatterning (NHR).]