Richard Bandler

RIchard Bandler Amsterdam May 2015

RIchard Bandler Amsterdam May 2015

Richard Bandler is het genie dat als twintigjarige student Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) heeft uitgevonden. Nu, meer dan veertig jaar later, hebben miljoenen mensen wereldwijd hun leven aanzienlijk verbeterd met de door Richard Bandler ontwikkelde methodes en technologieën. Want naast NLP heeft Richard Bandler ook Neuro-Hypnotic Repatterning® (NHR®) en Design Human Engineering® (DHE®) ontwikkeld.

Wie een training met Richard Bandler heeft meegemaakt weet dat niemand mensen zo kan raken als Richard Bandler. Niet alleen heeft Richard Bandler de gave om mensen diep, diep in een hypnotische trance te brengen, hij heeft voor een breed scala aan problemen de juiste oplossing. Bovendien haalt Richard Bandler niet alleen het negatieve weg, maar hij geeft mensen daarvoor in de plaats ook veel positiefs terug. Een training van Richard Bandler meemaken, is dan ook een ervaring op zich. Niet voor niets komen de meeste mensen met enige regelmaat terug om Richard Bandler opnieuw mee te maken. Zelf heb ik de afgelopen vijftien jaar Richard Bandler 1 a 2 keer per jaar gezien en in 2015 assisteer ik waarschijnlijk 3 a 4 keer bij een training van Richard Bandler.

Omdat Richard Bandler elke keer de NLP, NHR® of DHE® technieken anders inzet en nieuwe variaties laat zien, leer ik elke keer opnieuw veel belangrijke details over het werking van het brein, NLP en hypnose. Richard Bandler kan als geen ander mensen trainen op verschillende niveaus tegelijkertijd. Als Licensed NLP Master Trainer™ leer ik ook elke training van Richard Bandler weer nieuwe details. Tegelijkertijd zie je dat mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met NLP Hypnose er uiteraard heel veel van opsteken. En toch zie je dat mensen die al heel veel ervaring hebben, juist in een training met Richard Bandler naar een nog hoger niveau worden getild. Vaak organiseer ik een studiereis naar een training van Richard Bandler in Engeland en dan hebben we, als de groep groot genoeg is, ‘s avond een nazit waarin we de lessen van die dag bespreken. Het is dan mooi om te zien hoeveel mensen die relatief nieuw zijn in het veld van NLP Hypnose hebben opgepikt en het is tegelijkertijd ook prachtig om te zien hoeveel mensen die vaker zijn geweest toch weer hebben geleerd en zijn gegroeid. Gelukkig kan ik de deelnemers in bijna alle gevallen toch nog verrassen met elementen uit Richard Bandler’s training die voor hen geheel onbewust zijn gebleven.

Zelf Richard Bandler meemaken

Kortom, mocht je ooit in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan een training met Richard Bandler, doe dan vooral mee! Voor de meeste van mijn NLP Practitioner en NLP Master Practitioner programma’s in Nederland zijn er combinaties met training van Richard Bandler te vinden, hier in Nederland of in Engeland. Dus, wanneer je meer over NLP, NHR® of DHE® wilt leren, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. De beste optie daarbij is het gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek. Dat kan telefonisch of face-to-face. Met het onderstaande formulier vraag je dit verkennende gesprek aan: